• Hanne Retera | Salon voor huidverzorging
  • 0 Haagbeemd 61 | 5641 NB EINDHOVEN
  • 0 040 281 15 45
Geen enkele huid is standaard
Ik geef u dan ook de persoonlijke aandacht die uw huid verdient.

Het juiste product bij uw huid

Voorafgaand aan een behandeling neem ik de tijd voor een eerlijk en gedegen advies. Ik stel samen met u een behandel- en verzorgingsplan op. Hierbij maak ik al jarenlang gebruik van producten van Deynique of voor specifieke huidproblemen van Schrammek - dermatologisch verantwoorde producten. Ik werk met de nieuwste technieken en producten voor huidverbetering, mede dankzij deze bedrijven georganiseerde nascholing voor professionals in huidverzorging.

Een bezoek aan mijn beautysalon Hanne is niet alleen een weldaad voor uw huid, zie het ook als een verwenmoment voor uzelf. U krijgt van mij de persoonlijke aandacht die u en uw huid verdient.

Uw uiterlijk is mijn visitekaartje

Een behandeling in mijn salon staat synoniem voor rust en verzorging van lichaam en geest. In een ontspannen omgeving waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hand in hand gaan.

Een eerste indruk wordt in een flits bepaald. Een goed verzorgde huid bepaalt mede die eerste indruk.

In mijn vak is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, methodes en producten. Daartoe volg ik veelvuldig cursussen. Deze kennis benut ik tijdens mijn behandelingen. Elke huid verschilt, dat betekent dat ik voor elke klant een passende de behandeling voorstel. Ik maak daarbij gebruik van een zogenaamd stappenplan dat ik met u als klant bespreek.